vineri, 14 noiembrie 2008

Taine în stil gotic

Vrăjitoare, jokeri, vampiri, doctori, războinici, cavaleri şi prinţese. Nu sunt personaje rupte dintr-un film horror ci o întreagă paradă de tineri costumaţi, care au petrecut noaptea de Halloween în stil gotic. De ce gotic? Deoarece, Taine a creat o atmosferă potrivită pentru amurgul spiritelor; lumânări, bostani cu zâmbete fioroase, muzică potrivită cu decorul şi costume pe măsură.
Ora 23:00. Lume multă
, scaune puţine, fum, agitaţie. Prin mulţime un tânăr împarte bomboane noilor veniţi.
Ora 24:00. Apar vrăjitoarele. Atmosfera devine sumbră şi plăcut de înfricoşătoare.
Ora 1:00. Vampiriţele îşi flutură rochiile după ritmul melodiilor şi zîmbesc viclean.
Ora 2:00. Locaţia lasă impresia unui cavou cu personaje vii. Lumea dansează, la masa din spate, ospătarul duce al şaselea rând de bere. Din capătul barului lumânările încep să se stingă una câte una.
Ora 3:00. Petrecerea se apropie de sfârşit.
Ora 4:00. Vrăjitoarele încalecă
pe mături. Vampirii îşi ascund colţii sub pelerinele elegante. Întregul alai costumat se risipeşte printre urmele fine de fum. În urma lui, mesele au rămas goale, localul tăcut, şi încă un an de zile distanţă până la următorul Halloween.


Publicat în primul număr al revistei StudVest, nov. 2008

2 comentarii:

kalliope spunea...

ascult rock de 12 ani, am ratat acest eveniment in TAINE, imi cel mai mult acolo, din pacate nu am cu cine merge:))...singur merg mai rar:P

Lexa spunea...

Pai na...a fost foarte fain...atmosfera aia a prins pe toata lumea, erau care mai de care mai costumati. Poate reusesti sa vi la anu!