miercuri, 5 noiembrie 2008

Conferinţa păcii

Da, o conferinţă a păcii exprimată în termeni sexuali. O conferinţă menită să ne satisfacă gândurile. O conferinţă susţinută de o mână de studenţi şi nu de un alai de personalităţi. Care a fost scopul conferinţei? Nu altul, decât un top cu ce mai râvniţi studenţi din an, atunci când gândul se aruncă la un one night-stand . Că, deh! Vorba aia...suntem şi noi oameni, avem sentimente, avem trăiri, avem colegi care ne inţeleg, şi nu în ultimul rând avem prieteni. Probabil nu suntem singurii care am discutat aşa ceva. Şi ce dacă...noi suntem singurii care avem un Iuly, singurii care avem un Cristi, singurii care avem un Ludu, o Bianca, o Roxy, un Gabi, o Alina, o Andreea, o Ancuţa, o Diana, o Alexandra, o Klaudia şi un Dragoş. Şi bineînţeles, deţinem libertatea de exprimare...Iată şi clasamentul:
1. Ludu
2.Cristi, Bianca, Alexandra, Victor, Roxy, Călin, Ancuţa, Anda
3. Tata lui Ludu (cu majoritatea voturilor) =))

Ps: Girls, jump on Ludu...he won! :)...şi pentru că donşoara` Ancuţa mi-a propus un nou slogan pentru că cei de la OSUT nu ştiu ce pierd, am să îl împărtăşesc..." Votează, şi ţi-l dăm pe Ludu o noapte!" See ya` soon...love you guys! >:D<

8 comentarii:

cucu-bau spunea...

eh, draga scriitoareo vezi ca esti inexacta....ai uitat-o pe dsoara Anda in clasament, desi pe Gabi l-ai trecut ca votant ;)

oamenii care se ocupa de publicitate la OSUT nu vor sti niciodata ce au ratat....sloganul trebuia sa fie altfel : "voteaza si ti-l dam pe Ludu o noapte ;) "

Anonim spunea...

asta arata ca suntem un grup vesel si din ce in ce mai unit. multi ravnesc la astfel de colegi trust me:D....sper k de acum sa fie din ce in ce mai fun. love u guyz`

Anonim spunea...

dupa cum vad eu nu ma regasesc in aceasta faimoasa lista...ah...tre sa trag de fiare sau ceva...poate la anu` fac si eu performanta...asa ce rost are sa las comment... is dezamagit...ludu-n sus si ludu-n jos...rusine, rusine, rusine sa va fie:P

Vicol Cristian spunea...

Ce onoare sa ma aflu in gala laureatilor! As vrea sa multumesc mamei...glumesc. Bravo kiki! I luv you too guys. Ludu you sexy thing!!

reborn_smoker spunea...

io nu stiu ce aveti voi cu ludu. iuli are dreptate..iuli e mai sexy de cand si-a lasat barba apropo..si nu doar atat..revenind la partea cu ludu..ne place parul lui si cum zambeste in bataia razelor de soare dimineata, ca zice nah si cum vine el asortat si cuminte. ne place ca nu injura si din nou parul acela face tot, adica nici macar nue dat cu gel sau cu spuma...doar se usuca.
si discutia nu era despre cat de unit e grupul..discutia era ceva murdar si pacatos. era despre sex. si s-a ajuns la parul lui ludu.
acum prefer barab lui iuli.
dar pe primul loc in inima mea va ramane EA, persoana aia..se stie ea care, n-are rost sa nominalizam din moment ce toata lumea il vrea pe ludu.
EA=anda.

reborn_smoker spunea...

nu e chestie de grup vesel si unit, de amuzament. e o chestie strict legata de parul lui ludu. si daca esti fata si daca esti baiat trebuie sa iubesti parul ala si sa vrei sa il simti printre degete cum itit aluneca intr-o noapte salbatica de sex. la asta se rezuma tot, la sex. si parul lui ludu.
pe langa par, noua celor care ne place sa facem sex cu ludu doar o singura noapte, ne mai place cum zambeste in bataia razelor de soare, cum isi asorteaza hainele, cum nu injura cand vorbeste de fotbal. dar toate astea tin de fapt de par.si nu au legatura cu sexul.
iuli are dreptate sa fie furios. de cand si-a lasat barba face paru` lui ludu sa treaca pe locul 3 in topul preferintelor.
pe locul 1 se va afla tot timpu EA, accea persoana speciala. Nu stim cum frigiditatea te face special, dar poate ne va convinge intr-o zi ca era dor timida si ca de fapt si ea isi dorea o noapte fantastica de sex cu mainile in parul lu ludu.

cucu-bau spunea...

this is turning into a serious case of Hair Fetishism :))

Anda spunea...

nah, interesanta postare, desi cum am zis, subiectu nu mi se pare interesant. am fost cat se poate de sincera in conferinta, sper ca nu s-a interpretat drept fita. era doar o chestiune de gusturi, si atat, + ca daca ar fi sa am fanteyii cu cineva, nu as avea doar ca ideea de o singura noapte. nu m-as multumi cu asa putin :))